Словаччина

Необхідні документи для отримання візи:

Важливо!

Продовжені паспорти Словацьке консульство НЕ приймає!!!
Консульський збір не оплачують: Діти до 6 років, діти до18 років при наявності оригіналу довідки з місця навчання.Студенти стаціонарної денної форми навчання до 21 року при наявності довідки з місця навчання та копії студентського квитка. Пенсіонери при наявності копії пенсійного посвідчення.

  1. АКУРАТНИЙ закордонний паспорт (термін дії не менше 120 днів на момент повернення до України) з наявністю вільного розвороту для візи; у дітей старших 14 р. повинен бути власний проїзний документ.
  2. 2 кольорових фото 3,5 х 4,5 см на білому фоні 80% обличчя (без посмішки, без окуляр, відкриті вуха та лоб). Не скановані! Фотографія повинна бути новою, не старшою 3 місяців!
  3. Анкета туриста, анкета Словацького Консульства
  4. копія внутрішнього паспорту (всіх заповнених сторінок);
  5. копія свідоцтва про народження, шлюб, розлучення
  6. довідка з місця праці з вказанням ставки, посади і фрази, що під час подорожі за працівником зберігається місце праці.
  7. довідка з місця праці (навчання) про доходи за останні 6 місяців. (з/п за кожен з місяців повинна бути розписана окремо).

При відсутності довідки , або при доходах за останні 6 місяців менших 12 000 грн:

  • довідка з банку про наявність рахунку і стану рахунку та виписка з банку про рух коштів за останні 3-6 місяців
  • або довідка з місця праці одного з членів родини (близька родина), а також нотаріально завірена заява про фінансування подорожі + копія внутрішнього паспорта родича, що фінансує подорож

Для приватних підприємців:

  • копія свідоцтва про реєстрацію ПП
  • довідка з банку про наявність рахунку і стан рахунку та виписка з банку про рух коштів за останні 3
  • 6 місяців + довідка з ДПА про доходи за останні 6 місяців (2 квартали)

Для пенсіонерів:

  • копія пенсійного посвідчення
  • довідка про пенсію за останні 6 місяців (за кожен з місяців повинна бути розписана окремо).
  • довідка з банку про наявність рахунку і стану рахунку
  • або довідка з місця праці одного з членів родини (близька родина), а також нотаріально завірена заява про фінансування подорожі + копія внутрішнього паспорта родича, що фінансує подорож.

Для дітей до 18 років:

  • довідку з місця навчання
  • довідка з місця праці одного з членів родини (близька родина), а також нотаріально завірена заява про фінансування подорожі + копія внутрішнього паспорта родича, що фінансує подорож (навіть якщо батьки подорожують разом з дітьми)
  • копію нотаріально завіренного дозволу від батьків на виїзд дитини за кордон.
  • копію всіх сторінок з відмітками батьків.
  • просимо НЕ передавати оригінал нотаріальної довіренності, лише копію.
  • просимо взяти ОРИГІНАЛ ДОВІРЕННОСТІ в туристичну поїздку ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.

Для студентів:

  • довідку з місця навчання
  • копію студентського квитка
  • довідку про стипендію за останні 6 місяців (за кожен з місяців повинна бути розписана окремо).
  • довідка з банку про наявність рахунку і стану рахунку
  • або довідка з місця праці одного з членів родини (близька родина), а також нотаріально завірена заява про фінансування подорожі + копія внутрішнього паспорта родича, що фінансує подорож

cartier love bracelet replica, christian louboutin replica,cartier love bracelet replica, christian louboutin replica,christian louboutin replica, cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, giuseppe zanotti replica,

м. Львів, вул. Гнатюка 15.
тел.: (032)255-32-86
моб: +38 067 886 88 78
+38 099 944 65 24
+38 063 520 65 76
email: leyatur@gmail.com
skype: leyatur

© 2018 - Всі права застережено