Угорщина

Необхідні документи для отримання візи:

Важливо!

Продовжені паспорти Угорське консульство НЕ приймає!!!
Консульський збір не оплачують: Діти до 6 років, діти до18 років при наявності оригіналу довідки з місця навчання.Студенти стаціонарної денної форми навчання до 21 року при наявності довідки з місця навчання та копії студентського квитка. Пенсіонери при наявності копії пенсійного посвідчення.

1. Оригінал закордонного паспорту (дійсний 3 місяці від дати закінчення візи) з наявністю вільних сторінок для візи!!! Якщо в наявності є другий закордонний паспорт -оригінал цього паспорта обовязково подається з пакетом документів.

2. Фотографії 2 шт (НЕ СКАНОВАНІ на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см) 70-80% поверхні фотографії повинна займати голова (довжина голови від підборіддя до верху голови 3,4 - 3,5 см), відкриті вуха і чоло;

3. Копія внутрішнього паспорту (ЧІТКЕ зображення).

4. Довідка з місця праці

Вимоги до довідки:

  • вихідний номер і дата видачі довідки
  • на фірмовому бланку підприємства (повні реквізити, контактні телефони, адреса), яка інформує про посаду, яку займає, оклад за останні 6 місяців (з розбивкою на кожний місяць) та гарантує зберігання заробітної платні та посади на час відпустки.
  • з підписом директора і бухгалтера завірена мокрою (не сканованою) печаткою.
  • якщо головного бухгалтера на підприємстві нема і підписує довідку тільки директор, тоді в довідці обов`язково повинна бути фраза «посада гол.бухгалтера не передбачена»
  • директор підприємства сам на себе не може давати довідку.
У цьому випадку має бути обов`язковий підпис бухгалтера або довідка на директора видається за підписами заступника директора і бухгалтера.

5. При низькій зарплаті (менше 1900 грн. в місяць) туриста до довідки необхідно додати додатковий фінансовий документ, який підтверджує можливість здійснення поїздки:

  • довідка з банку про наявність рахунку і стану рахунку (75 Євро на день перебування туриста закордоном)
  • довідка з місця праці одного з членів родини, де є фраза, що родич фінансує подорож
  • до довідки з банку або довідки родича обовязково подається заява про спонсорування ним поїздки туристу завірена нотаріально ( в спонсорстві перечисляються всі країни, які відвідує турист по программі!!!), а також копія громадянського паспорта спонсора (всі сторінки, навіть чисті);
  • в заяві обовязково вказуються родинні звязки (надаються документи, які вказують на родинні відносини -св-во про народження, св-во про шлюб і т.д.).
6. Копію трудової книжки завірену мокрою печаткою підприємства (усі сторінки де є запис), 7. Копія свідоцтва про шлюб, розлучення 8. Копію ідентифікаційного коду 9. Анкета . Всі пункти обов`язкові до заповнення.

Перелік документів для приватних підприємців:

  • копія свідоцтва приватного підприємця;
  • довідка з податкової, яка інформує про розмір доходів за ОСТАННІЙ ЗВІТНИЙ КВАРТАЛ;
  • У випадку якщо мала оборотність потрібно додатково довідку з банку про наявність коштів на рахунку.(залишок не повинен бути не менший за 75 Є на день перебування туриста закордонном)

Перелік документів для пенсіонерів:

  • копія пенсійного посвідчення
  • довідка про пенсію за останні 6 місяців
  • якщо пенсія невелика та немає власного банківського рахунку , то необхідно:
  • довідка з місця роботи одного з членів сімї (де останнє речення підкреслює, що такий-то фінансує туристичну подорож свого родича))+копія трудової книжки завірена мокрою печаткою підприємства (1,2 і остання сторінки, де є запис)+копія всіх сторінок громадянського паспорта спонсора

Перелік документів для школярів, студентів та дітей:

  • у дітей старших 14 р. повинен бути власний проїзний документ
  • копію свідоцтва про народження.
  • копію студентського квитка.
  • оригінал довідки з місця навчання.
  • довідка з місця праці одного з батьків (зарплата за останні 6 місяців)+копія трудової книжки завірена мокрою печаткою підприємства (1,2 і остання сторінки, де є запис)+копія внутрішнього паспорта обох батьків (всі сторінки, навіть чисті!!!); якщо оклад невеликий, рекомендується надати оригінал довідки з банку чи іншої фінанс. установи про наявність банківського рахунку, яка інформує про залишок коштів
  • до рахунку з банку або довідки з місця праці родича обовязково додається копія внутрішнього паспорта та заява про спонсорування ним поїздки туриста до Угорщини завірена нотаріально!!! (крім того вписують усі країни, які туристи відвідують по маршруту і на факультативних екскурсіях). В заяві обовязково вказується ступінь родинної приналежності;
  • нотаріально завірена копія (фотокопія) дозволу батьків на виїзд дитини (до 18 років) за кордон ( Навіть якщо батьки їдуть з дітьми, дозвіл обовязково від кожного з батьків для Консульства).
  • У нотаріальному дозволі обовязково потрібно вказувати терміни і країни поїздки (вказувати Угорщина та інші країни шенгенської угоди).
  • Просимо НЕ передавати оригінал нотаріального дозволу, передавати лише фотокопію. Оригінал дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону! У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРУЧЕННЯ, БУДЕМО ВВАЖАТИ, ЩО ЩЕ ОДИН ЕКЗЕМПЛЯР Є У ТУРИСТІВ ДЛЯ ПРЕДЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.
  • копія внутрішнього паспорта (всіх, навіть чистих сторінок!!!) обох батьків .

cartier love bracelet replica, christian louboutin replica,cartier love bracelet replica, christian louboutin replica,christian louboutin replica, cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, giuseppe zanotti replica,

м. Львів, вул. Гнатюка 15.
тел.: (032)255-32-86
моб: +38 067 886 88 78
+38 099 944 65 24
+38 063 520 65 76
email: leyatur@gmail.com
skype: leyatur

© 2018 - Всі права застережено