Чехія

Необхідні документи для отримання візи:

    1Розбірливо заповнену латиницею та підписану анкету-заяву на візу, бланк анкети можна отримати безкоштовно у Генеральному консульстві Чеської Республіки в м.Львові або роздрукувати з Інтернету.
  1. Оригінал дійсного підписаного закордонного паспорта з терміном дії не більше 10 років (паспорт повинен бути дійсний мінімально 3 місяці після завершення терміну дії візи) + копія; паспорт повинен мати мінімум дві вільні сторінки.
  2. Фотографія– 1 шт.
  3. Оригінал та копія внутрішніго паспорта
  4. Сплачений візовий збір
  5. Медична страховка на період подорожі
  6. Додаткові документи(всі документи подаються в оригіналі з копією, Генеральне консульство має право вимагати офіційний переклад деяких документів):
    • а) документи, що засвідчують мету подорожі
    • б) документи, що стосуються забезпечення житлом, або підтвердження наявності достатніх коштів для проживання
    • в) документи, які засвідчують, що заявник має достатньо коштів як на харчування протягом передбачуваного часу перебування, так і для повернення до країни походження чи проживання, або на транзитний проїзд до третьої країни, в якій йому гарантовано прийом, або ж документи на підтвердження того, що заявник у змозі ці кошти забезпечити легальним шляхом:
  7. Довідка про доходи
    • дорослі особи - підтвердження про сплату податку за останні три місяці
    • для осіб, які працюють - довідка з місця роботи, в якій вказано посаду, заробітну плату за останніх шість місяців, дату прийому на роботу та затверджений період відпустки. Додатково може вимагатися трудова книжка.
    • для підприємців – ліцензія, реєстраційне свідоцтво, остання податкова декларація
    • для пенсіонерів – пенсійне посвідчення та документ про розмір пенсії
    • для студентів – довідка з вищого чи іншого навчального закладу. Додатково може вимагатися студентська залікова книжка.
  8. Довідка про наявність грошових коштів
    У випадку, якщо кошти перебування покриває особа, яка запрошує – письмове запрошення від фізичної чи юридичної особи з ЧР, завірене поліцією для іноземців якщо кошти не покриває особа, яка запрошує:
    • довідка з місця роботи, в якій вказано посаду, заробітну плату за останніх шість місяців, дату прийому на роботу та затверджений період відпустки
    • виписка з банківського рахунку за останні 3 – 6 місяців
    • підписані дорожні чеки на ім’я заявника – оригінал і копія
    • особи, яких запрошує родич – завірене державними органами країни-члена ЄС запрошення, довідка про грошові кошти особи, що запрошує
    • при потребі інші документи, що засвідчують фінансове становище заявника (документи власності на нерухомість, на автомобіль)
    • інформацію, на підставі якої можна зробити висновок, що заявник має намір залишити територію країн-членів ЄС до закінчення терміну візи, на яку він подає заяву.
    • Додаткові документи для дітей до 18 років, котрі подорожують самі або тільки з одним із батьків
    • Письмова згода одного/обох батьків (якщо вони не їдуть із дитиною) – документ повинен бути нотаріально завірений, подається оригінал і копія. У випадку, якщо є тільки один законний опікун, вимагається свідоцтво про народження, судове рішення про опікунство, свідоцтво про смерть або інший документ, який підтверджує реальний стан речей.
    • Копія закордонного або внутрішнього паспорта батьків
    • Свідоцтво про народження – оригінал і копія

cartier love bracelet replica, christian louboutin replica,cartier love bracelet replica, christian louboutin replica,christian louboutin replica, cartier love bracelet replica,christian louboutin replica, giuseppe zanotti replica,

м. Львів, вул. Гнатюка 15.
тел.: (032)255-32-86
моб: +38 067 886 88 78
+38 099 944 65 24
+38 063 520 65 76
email: leyatur@gmail.com
skype: leyatur

© 2018 - Всі права застережено